(untitled) (Prilozi za orijentalnu filologiju, 2017)
Kraći osvrt na skup "Avrupa ’ya ilk Adım" - Gelibolu, 01.11.1999. Međunarodni simpozij "Islamska civilizacija na Balkanu", Sofija, 21-23. april 2000.